พระเจ้าเหล่าร้าย, และเกียรตินิยม

Posted: March 21, 2011 in Snoop Dogg Music Articles

Gods, Gangsters and Honour. Steven Machat. Published by Beautiful Books

Having read Gods, Gangsters and Honour my first thought was the author’s lucky to be alive, and certainly must be scarred for life if not by the knife but what he went through. I have now met Steven Machat and confirm that he is in one piece and at peace with himself. He is however vociferous about corrupt politicians, corporations and of course bankers.

Steven worked in the entertainment industry for หลายทศวรรษที่ผ่านมาเป็นทนาย, ผู้ประกอบการผู้จัดการและผู้ให้บริการสำหรับหลายชื่อที่ใหญ่ที่สุดรอบที่เวลาและข้ามทางเดินของถ้าดาบไม่ได้อยู่กับบางตัวอักษรที่อันตรายมากขององค์กรไม่ทั้งหมดของพวกเขาอาชญากรซึ่งปรากฎชัด ตามที่เขาบอกเราแม้ Ozzy กลัวของดอนอาร์เดนหัวของ Jet Records ผู้ที่เป็นเช่นนั้นเปิดออกในที่สุดเป็นบิดาของเขาในกฎหมาย! สตีเว่นมีความจำเป็นต้องพายและแน่นอนบางครั้งว่ายน้ำในน้ำมีหมอกบางอย่างแน่นอน

excesses ส่วนตัวของเขาwhilst not matching some of the rock ‘n’ roll extremes certainly allowed him to party along with the ‘stars’ and influencers in the sport, music and film industries, seemingly a pre requisite to be accepted in that world, which gives him a unique perspective on the underbelly of the entertainment machine.

Steven is a great raconteur and his knowledge and enthusiasm for his subject, life, sportsmen and politics is incredible.

G.G.H ( I was tempted to type G.B.H ) is a เปิดเผยและใช่เราทุกคนรู้ว่ายาเสพติดเพศและการดำเนินชีวิตม้วน Rock'n'จะเป็นที่ให้เมล็ดและ'heros'ของเรามักจะพึ่งพารูปแบบการสนับสนุนยาหรือสุราบาง แต่ผู้เขียนเพราะเขาอาศัยอยู่ในชีวิตจริงบอก มันว่ามันจริงๆคือ (และน่าจะยังคงมี) บ่อยครั้งที่ตกตะลึง, เศร้า แต่บางครั้งมักจะเปิดเผยหนังสือเล่มนี้สามารถอ่านได้อย่างยอดเยี่ยม ผมขอแนะนำให้มันอย่างละเอียด

รายการของชื่อที่สตีเว่นมีการติดต่อกับมีขนาดใหญ่มาก แต่รวมถึงจอร์จบุช, Ozzy, หิน,จอห์นเลนนอน, เจเนซิส, Elo, Snoop Dogg, The Who, จอร์จที่ดีที่สุดและ Sugar Ray Robinson (และนี่เป็นเพียงบางส่วนของพวกเขา)

หากที่ไม่เพียงพอที่จะเปียกความอยากอาหารของคุณแล้วไม่มีอะไรจะ

และถ้าคุณต้องการที่จะเข้าแข่งขันจะได้รับสำเนาเป็นการส่วนตัวของหนังสือเพียงคลิกที่นี่., สิ่งที่อาจจะง่าย?

และสุดท้ายเป็น Steven says …. "บรรดา heros – …. พวกเขากำลังคนเพียงแล้ว!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s